Laatste nieuws vanuit parochie ivm corona

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en wat dat betekent voor de vieringen? Kijk dan op de centrale website van de parochie Augustinus: https://www.parochie-augustinus.nl/  voor het laatste nieuws.

Vanuit het Bisdom Rotterdam bereikte ons het volgende bericht:

In reactie op de aangescherpte maatregelen van de overheid tegen de verspreiding van het coronavirus op 23 maart, hebben de Nederlandse bisschoppen aanvullende maatregelen getroffen. Alle publieke liturgievieringen, ook die in kleine kring door de week, worden voor de gehele Paastijd, tot en met Pinksteren (op 31 mei) afgelast.””

Voor de complete tekst kunt u terecht op de website van het Bisdom Rotterdam:

www.bisdomrotterdam.nl

Sterkte in deze bizarre tijden! En gezond blijven!