The Passion Wassenaar

“”De mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers in een eigentijds decor brengen het paasverhaal tot leven en laten je het beleven met al je zintuigen. In een aaneenschakeling van muzikale hoogtepunten word je meegenomen in een verhaal over een bijzondere man die al eeuwenlang een grote impact heeft op het leven van miljarden mensen. Een verhaal dat ons raakt in onze eigen angsten, twijfels en onzekerheden, teleurstelling en pijn, maar ook in onze verlangens naar liefde, genegenheid en oprechtheid.””

Met deze tekst opent de website van The Passion Wassenaar. Enthousiaste zangers en zangeressen, alsmede musici, zijn reeds vanaf september 2019 in de Sint Jozefkerk, Parklaan 28, 2241 XN Wassenaar,aan het repeteren. De werkgroep: Rob Bom (voorzitter), Ellen Klaver (secretaris), Gabrie Lansbergen (penningmeester) die het geheel leidt  is druk bezig met crowdfunding. Ook zoekt de werkgroep naar medewerkers voor hand- en spandiensten tijdens de uitvoeringen op 3, 4 en 5 april a.s.  en vooral het ondersteunen van de uitvoerenden!
De artistieke uitvoering ligt in handen van: Marcel Woudsma producent, Margreet Osinga regisseur en Kees van der Linden muzikaal leider.

Het Comité van aanbeveling bestaat uit: Lia de Ridder (wethouder cultuur Wassenaar),
Astrid Dekker (voorzitter van de Wassenaarse cultuurprijs) en Mariska Koning (directeur van de bibliotheek Wassenaar-Voorschoten) Beschermheer is: Burgemeester Leendert de Lange.

 

De voorstellingen vinden plaats op 3, 4 en 5 april. Aanvang 20.00 uur, op 5 april aanvang 19.30 u. De kaartverkoop (15 euro) is inmiddels gestart.