Kerstmarkt op 30 november a.s.

Nog even en het is al weer zo ver. De vorige Kerstmarkt is een succes geweest. Wij gaan daar mee door. Op zaterdag 30 november a.s. is onze Sint Jozefkerk geopend van 10.00 u. tot 16.00 uur. Alle kerstspullen – die u in de loop van de voorafgaande weken naar de pastorie heeft  gebracht – worden daar tentoongesteld. U ziet ongetwijfeld een leuke kerstversiering die voor u volkomen nieuw is. Er wordt een klein bedragje gevraagd voor ieder object, en dat maakt dat er aan het eind van de dag een mooie opbrengst is. Dit bedrag wordt aan een goed doel besteed. Een deel gaat naar het project van Anita Bellekom (onder auspiciën van Run for Rio): een schooltje voor straatkinderen in Oeganda. Op 30 november komt Leo Bellekom dit  toelichten. Ook een deel gaat naar de kerk zelf, voor ondersteuning van het pastoraat. Komt u vooral snuffelen, kijken en wat kopen. Er is koffie met eigengebakken appeltaart. U bent van harte welkom!