Bestuursleden gezocht en zo langzamerhand gevonden.

Wij zijn op zoek naar bestuursleden die weten wat organiseren en aanpakken is, die soepel met vrijwilligers kunnen omgaan en hen op een effectieve manier kunnen aansturen, die met moderne communicatiemiddelen kunnen omgaan, die affiniteit hebben met het Rooms Katholieke geloof en die zich uitgedaagd voelen deze kerk in Katwijk, Oegstgeest, Voorschoten en Wassenaar gestalte te willen geven? Herkent u zich in dit profiel? Dan bent u misschien wel degene die wij zoeken!

Dit geldt zeker alsnog voor de vacature van penningmeester. Ook deze vacature lijkt bijna ingevuld te worden. Zodra dit definitief is zult u dit hier vernemen.

Het parochiebestuur is inmiddels aangevuld met Joke Meijer (vz beheercommissie S.Willibrordusparochie Wassenaar), Joost Westgeest (ook  S.Willibrordusparochie) en Emmy van der Wilk (Sint Jozefparochiekern). Joke is 1ste secretaris, Emmy 2de secretaris en communicatie, Joost is lid, doet projecten. Ongetwijfeld een fijne aanvulling voor de huidige parochiebestuursleden. Wij wensen hen een goede werkperiode.