Vieringen in onze Sint Jozefkerk

Vanaf 1 januari 2019 rouleren de vieringen. In de oneven weken is er op zaterdagavond een eucharistieviering. Dan is er op zondag geen viering. In de even weken is er op zondag een eucharistieviering en zaterdagavond niet.

Als er geen viering in de Sint Jozefkerk is, kunt u zeker terecht in de Sint Willibrorduskerk (de centrale kerk van Wassenaar) of in De Goede Herderkerk (even nakijken in De Augustinus of De Wassenaarse Krant).

Palmzaterdag (13 april) viering in de Jozef.

Palmzondag (14 april) viering in de Willbrordus.

Witte Donderdag (18 april) viering in de Jozef.

Goede Vrijdag en Paaszaterdag, de Paaswake: in de Willibrordus.

Eerste Paasdag: viering op gewone tijd (09.30 u.) in de Jozef.

Tweede Paasdag, 09.30 uur: viering in de Willibrordus.

Verdere informatie: let op ons parochieblad De Augustinus!