KERKBALANS 2019

Na de herinneringsbrief  over het jaar 2018 kondigt de Kerkbalans 2019 zich reeds aan. De heer Gé Nagtegaal, die zeker al vijftien jaar – als het niet langer is! –  de organisatie van de Kerkbalansactie verzorgt, heeft zijn taak neergelegd. Gé, heel hartelijk dank voor al die jaren dat je dit werk voor de financiën van onze Sint Jozefkerk hebt gedaan. Wij vinden het heel jammer dat je dit werk beëindigt, maar wij begrijpen en respecteren je besluit.

Op maandag 14 januari 2019, de  tweede maandag in januari, is er weer de ochtend om de Kerkbalansformulieren in orde te maken. Mocht u een uurtje kunnen assisteren met vouwen, insteken en de enveloppen op stapeltjes  te leggen, dan bent u van harte welkom. Er is koffie en aan het eind van de ochtend de erwtensoep!

Daarna vragen wij de wijkcontactpersonen weer om alle enveloppen bij onze parochianen in de bus te deponeren. Dat dit ook een heel karwei is zult u begrijpen. Heel veel dank aan onze wijkcontactpersonen voor weer een brief rondbrengen! Hulde voor dit werkje!

Dank aan al die nijvere parochianen die voortdurend in de weer zijn om onze Sint Jozefparochiegemeenschap bruisend te houden!. Alsmede veel dank voor het ondersteunen van uw, van onze parochiekern, met uw activiteiten, en met uw financiële bijdrage.

EvdW