Vrijwilligers/parochiefeest

Zondag 2 september a.s. hebben wij Augustinuszondag tijdens de eucharistieviering om 09.30 uur.

‘s Middags vierden wij ons Vrijwilligers/parochiefeest. Een hapje, drankje, en een barbecue.  Het was schitterend  mooi weer, dus wij zaten op het plein voor de kerk. Ongeveer  65 parochianen waren aanwezig. Het was gezellig, De wijn smaakte, de barbecue was heerlijk. Het lied: O Jozefkerk, een duidelijke meezinger! Alle werkgroepen werden genoemd, behalve één: Martien van Vliet, die al veertig jaar de informatie over de kerkdiensten naar de plaatselijke pers stuurt: Marien: onze dank en onze complimenten voor dit trouwe werk! De quiz zorgde voor hilariteit: wat was nu de datum van de inwijding van de kerk? En hoeveel jaren doen Tony en Trees de handwerkgroep, eenmaal per twee weken? Gabrie Lansbergen werd verrast met de JOZEF-Award!! Om 19.00 uur werd alles opgeruimd dank zij de vlijtige handen van Jacqueline, Leanne, Marianne, Lidian en Jolanda. Het was een bruisend Jozeffeest!

Namens de Beheercommissie en Pastoraatgroep,

Emmy van der Wilk.