Bazaar was een succes!

Op zaterdag 10 maart j.l. is  voor de vijfde keer een Bazaar georganiseerd. De opbrengsten waren voor onze eigen Sint Jozefkerk. Maar ook een aantal goede doelen, waaronder het Hospice, de Zorgboerderij en op deze zaterdag, 10 maart j.l., was (een deel van) de opbrengst voor Stichting DINKA. Aan het eind van de dag is een cheque overhandigd aan de voorzitter van Stichting DINKA, Aad Looijestein, die zeer verheugd was met dit bedrag. Ook André van Herk kwam op de Bazaar een kijkje nemen in de loop van de dag. Kimberley Zandvliet mailde zelf vanuit Afrika een bedankbriefje!

De Bazaarwerkgroep, met als voorzitter Sjors Corèl, heeft uitstekend werk geleverd. Niet alleen uitstekend werk, het was ook zeer goed verzorgd, alle artikelen mooi ten toon gesteld, kleine prijsjes waardoor men gemakkelijk iets meer aanschafte dan men van plan was. Nadat alles was opgeruimd (lees: versjouwd!) was de Bazaarwerkgroep blij met het financiële resultaat van niet alleen deze zaterdag, maar wekenlang hard werken!