Toekomst RK Wassenaar

 (artikel ook geplaatst in het nummer voor Oktober 2017 van het parochieblad De Augustinus)

De afgelopen maanden hebben we u op de hoogte gehouden van de voortgang van de commissie Keuze Centrale kerk. Deze commissie boog zich over de vraag welke van de drie kerken in Wassenaar het liturgisch centrum moet worden voor nu en de nabije toekomst. We hebben in deze periode heel veel informatie uitgewisseld en de voor en nadelen van de verschillende kerken en mogelijkheden bekeken. Toch kwam de commissie niet tot een keuze. Die taak is teruggeven aan het parochiebestuur.
In De Augustinus van komende maand november hopen we daar meer over te kunnen zeggen.

Pastoor Michel Hagen

Op de centrale website zijn de nieuwbrieven te lezen die hierover gepubliceerd zijn. Zie hiervoor in het menu links onder het kopje Toekomst RK Wassenaar.